T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇORUM / İSKİLİP - Kuzköy Ortaokulu

Kuzköy Ortaokulu

Telefon
0(364) 549 22 25
Belgegeçer
0
WEB
https://kuzkoyortaokulu.meb.k12.tr
Adres
KUZ KÖYÜ KUZ KÜME EVLERİ KUZKÖY ILK VE ORTA OKUL BLOK NO 63 İSKİLİP / ÇORUM
Vizyon
VİZYONUMUZ İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda sevgi, saygı ve hoşgörü herkesin ortak değeri olsun... İSTİYORUZ Kİ... Toplumsal yaşantımızın her alanında herkes hukukun üstünlüğüne inansın... İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin... İSTİYORUZ Kİ... Öğrenciler öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanların yararı için kullansın... İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda öğrenen ve öğretenler değişime ve gelişime açık olsun... İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekleri yerine getirmede endişeleri olmasın... İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda her bireyin eşit olduğunu tüm veli, öğretmen ve öğrenenler bilsin... İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın...
Misyon
MİSYONUMUZ Biz Kuzköy Ortaokulu olarak, bütün öğrencilerin: • Atatürk ilke ve inkılaplarını anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı, • Türk milletinin milli, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen ailesini, vatanını, milletini seven ve daime yüceltmeye çalışan, • Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, • Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, • İnsan haklarına saygılı haklarını bilen ve koruyan, • Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, • Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüveni olan, • Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, • Türk milletini çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı saygın bir otağı yapma gayreti olan bireyler olmalarının sağlamak için varız.
Başarılar
Öğrencilerimiz il ve ilçe düzeyinde düzenlenen sosyal, kültürel ve sportif alanlarda yapılan yarışmalara katılıp başarılar elde etmiştir.
Öğretmen :9
Öğrenci :106
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :500
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
09:30-14:00
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Kuzköy İskilip/Çorum
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezine 76 km. ilçe merkezine 20 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır